Η πληρωμή μπορεί να γίνει με:

1. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα MasterCard, VISA, AmericanExpress, Discover μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Όλες οι πληρωμές γίνονται μέσω της παγκοσμίου κύρους εταιρίας PayPal χωρίς να απαιτείται κάποια διαδικασία εγγραφής. Κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2. Με κατάθεση Χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης.

Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας με την επιλογή κατάθεση σε τράπεζα και μόλις καταθέσετε τα χρήματα, μας στέλνετε ένα ενημερωτικό mail.

3. Με αντικαταβολή

Επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και θα πληρώσετε κατά την παραλαβή. Χρεώνεστε με έξοδα αντικαταβολής 5 Ευρώ.

4. Με Paypal

Εάν έχετε λογαριασμό στην PayPal μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για προχωρήσετε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων:

1. Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23% .

2. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

3. Οι τιμές αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση και ενδέχεται σε κάποιο προϊόν η τιμή που δημοσιεύουμε να μην ισχύει πλέον. Σε περίπτωση που παραγγείλετε προϊόν του οποίου η τιμή έχει αλλάξει, προ της χρέωσής σας, ακόμη και αν πληρώσατε με πιστωτική κάρτα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αλλαγή που έχει γίνει. Σε αυτή την περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν δεν συμφωνείτε με τη νέα τιμή του προϊόντος.