1. ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

2. ΑΛΛΑΓΗ

Εχετε το δικαίωμα εντός 14 ημερών να μας επιστρέψετε την παραγγελία (ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ),αν δεν σας ικανοποιεί, και να σας αντικαταστήσουμε άμεσα το προιόν αρκεί να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι στην αρχική του  κατάσταση. Σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών της επιστροφής.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ή να αλλάξει το προϊόν εάν

  1. Είναι ελαττωματικό
  2. Στάλθηκε λάθος προϊόν, σε σχέση με αυτό που είχε παραγγελθεί

Σε όλες τις περιπτώσεις ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει ή να αλλάξει το προϊόν εάν:

  1. Είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση που βρισκόταν κατά την αγορά. Δηλαδή καινούργιο, αφόρετο, μη πλυμένο, αχρησιμοποίητο
  2. Επίσης, πρέπει να μην αποτελεί προιόν <<Ειδικής Παραγγελίας>> δηλαδή να μην είναι προϊόν το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρία μας αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο πελάτη
  3. Αλλαγές στα παπούτσια δεν γίνονται δεκτές. Δείτε προσεκτικά τον οδηγό μέτρησης μεγέθους